ТЪРСЕТЕ

УНИКАЛНАТА КНИГА!

 

ЯНИСЛАВ ТАЧЕВ

СПОРТЪТ, ДОПИНГЪТ И ИСТИНАТА

 

ЗА ПЪРВИ ПЪТ НА ВНИМАНИЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ ЧИТАТЕЛ ИСТИНАТА ЗА ДОПИНГА В СПОРТА БЕЗ АНАЛОГ И БЕЗ ДАВНОСТ!

 

ЗА КНИГАТА:

 

Това НЕ е книга, която повдига въпроси. Това Е книга, която дава отговори на всичко, което някога сте искали да знаете за "СПОРТЪТ, ДОПИНГЪТ И ИСТИНАТА"!

 

Написана точно, ясно, на разбираем език - "СПОРТЪТ, ДОПИНГЪТ И ИСТИНАТА" е достъпна за всички - мъже и жени, млади и стари, професионалисти и аматьори.

 

За първи път, събрана на едно място - цялата информация за анаболните стероиди и други препарати, използвани от спортистите за подобряване на представянето; история от древността до наши дни; механизъм на действие в човешкото тяло; употреба в спорта, в медицината; схеми, дози; странични ефекти и как да се избегнат; тренировки; резултати - как се постигат и задържат; допинг-тестовете - как се манипулират; как се различават фалшификатите; какво използват професионалистите; профили на отделни препарати, над 3000 цветни илюстрации; терминология и много други теми намират обяснение на страниците на изданието.

 

ЗА АВТОРА:

 

 

 

Авторът Янислав Тачев е роден на 1.05.1966 година в град Балчик. Завършва висше образование в НСА "Васил Левски (бивш ВИФ "Г. Димитров").

Четирикратен световен шампион по културизъм, многократен републикански, балкански и европейски шампион,  спортист с над 25-годишна практика. Президент на СК "Аполон" и Българска национална фитнес федерация.

 

През цялата си спортна кариера, която продължава и в момента, Янислав Тачев се интересува и събира надеждна спортна и медицинска информация по темата. Смело може да се твърди, че той е един от най-компетентните хора в света в тази област.

 

КОНТАКТИ:

 

За информация, поръчки и заявки пишете на e-mail: tachev.bff@mail.bg

Ако желаете да рекламирате вашата компания на страниците на книгата, свържете се с нас на e-mail: tachev.bff@mail.bg

 

 

НАЧАЛО