ОЧАКВАЙТЕ

  На Вашето любезно внимание предоставяме списание “FitnessSport”, което е безспорен лидер сред специализираните издания в областта на фитнеса и здравословния начин на живот. То е официален орган на Българска национална фитнес федерация.  С прецизно подбраните и професионално оформените си статии, списанието е насочено към широк читателски кръг, обхващащ всички възрастови групи от двата пола.

  Част от екипа, подготвящ списанието, са най-доказалите се професионални състезатели в България, което предизвика огромен читателски интерес. Излизането на пазара на списание “FitnessSport” попълва празнината в информацията за повишаването на здравната култура и постигането на перфектна визия.

  Фитнесът е най-популярният спорт и поради тази причина, екипът на списание “FitnessSport” предлага на читателите си, за разлика от други издания, материали, свързани не само с тренировъчния процес, но и засягащи области като спортна медицина, спортна психология, здравословно хранене, спортно възстановяване и др.

  Добрата разпространителска мрежа гарантира голяма читателска аудитория не само в България.

 

    В дългосрочен план списание “FitnessSport” се ангажира с представянето и популяризирането пред своите читатели на най-добрите храни, уреди, лекарствени средства, фитнес оборудване, интериор на спа и спортни центрове, солариумни студия, спортни стоки и аксесоари и всякакъв вид стоки и услуги, свързани със здравословния начин на живот. За тази цел списанието търси партньорство с най-добрите фирми производители и вносители в областта.

   Списанието не е обвързано с икономически групировки, производители и вносители на хранителни добавки, лекарствени средства, спортни уреди и др. Тази независимост дава възможност на екипа да определя редакционната си политика, без да е финансово зависим, което е характерно за голяма част от българските печатни медии.

   Редакционният екип гарантира ненамеса в рекламните текстове и PR-статиите на своите рекламодатели, но си запазва правото да не публикува материали с клеветническо и обидно съдържание.

   Списание “FitnessSport” работи с професионален дизайнерски екип, който осигурява допълнително качество на Вашата реклама.

    Тези, които са изпуснали първите издания на “FitnessSport”, могат да се свържат с редакцията или да попълнят и изпратят талона, приложен към всеки брой.

  

  Цените са:  25 лева за 6 месеца (един брой е безплатен)

 

                      50 лева за 12 месеца (два броя са безплатни)

 

     КОНТАКТИ:

 Адрес:

 София 1700, Студентски град, 5 бл., 1 етаж (партерен) – СК “Аполон”

 Телефони за връзка:

 0885 55 30 35

 0887 56 26 19

 E-mail: fitness.sport@yahoo.com

 

ПОСЛЕДНИ СПИСАНИЯ:

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
     
  НАЧАЛО